Verlopen Evenementen, Categorie Voeding
Allergenen in de voeding: inzichten en trends
21
nov
2024
Zin en onzin van voedingssupplementen: voorbeelden uit de sport
19
sept
2024
De chemie achter het bieraroma
23
mei
2024
Chocolade: de chemie achter de smaak
22
feb
2024
Zuurdesem: de toekomst van het brood ligt in zijn verleden
08
nov
2023
Een goede gezondheid begint in je darmen: de chemie achter de schermen
21
sept
2023
Symposium: Monitoring and Managing Imminent Risks in the Food Chain
12
mei
2022
Studiedag 'Welke kwaliteitssystemen zijn van toepassing in de voedingssector?'
06
nov
2019
Studiedag Giftige Planten en hun Toxines - wetgeving, controle en beheersing van giftige planten in de voedselketen
06
dec
2018
Symposium 'Uitdagingen voor onze voeding: zekerheid, veiligheid en kwaliteit'
15
mrt
2018