KVCV-Prijzen

De Koninklijke Vlaamse Chemische Vereniging reikt jaarlijkse haar KVCV-prijzen uit aan de meest verdienstelijke afstuderende student binnen de opleidingen "Professionele Bachelor in de Chemie", “Master in de Industriële Wetenschappen Chemie”, “Master in de Industriële Wetenschappen Biochemie”, “Master in de Chemie” en “Master in de Biochemie en de Biotechnologie” op de diverse campussen in Vlaanderen. Vanaf het academiejaar 2015-2016 worden er twee bijkomende KVCV-prijzen uitgereikt en dit binnen de opleidingen "Bachelor in het Secundair Onderwijs Chemie" aan respectievelijk UC Leuven-Limburg (Diepenbeek) en Odisee Campus Waas (Sint-Niklaas).

De laureaat van deze KVCV-prijs ontvangt een oorkonde en een boek dat op een luchtige wijze verband houdt met de chemie. Verder houdt deze prijs in dat de laureaat een jaar lang gratis lid zal zijn van de KVCV en dus ook een jaar lang alle nummers van ons vakblad Mens & Molecule zal ontvangen.

Indien u vragen heeft met betrekking tot de KVCV-prijs kan u contact opnemen met Christophe De Bie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).