Nieuwe vrijwilligers

Toon je engagement voor de KVCV en teken vrijblijvend in als vrijwilliger bij KVCV. Zodra een nieuw KVCV project wordt gelanceerd, word je hiervan vrijblijvend op de hoogte gebracht. Sluit dit project aan bij jouw interesses en talenten en kan je wat tijd vrijmaken? Laat dan van je horen! Indien niet, geen probleem, het volgende project spreekt je misschien meer aan.

Lopende projecten

  • Organisatie van activiteiten: wil je meewerken aan de organisatie van activiteiten (een lezing, symposium, bedrijfsbezoek of een ander concept)? Dan kunnen we jouw hulp zeker gebruiken.
  • Marketing en Communicatie: communiceer je graag over wetenschap? Heb je misschien ook enige voeling met marketing? Dan ben je hartelijk welkom om onze communicatie via de talrijke kanalen (ledenblad Mens&Molecule, nieuwsbrief, social media) mee te ondersteunen. In deze rol treed je ook in contact met leden en partnerorganisaties.
  • IT: ook bijdragen aan de ondersteuning en verdere ontwikkeling van onze IT infrastructuur (website, app, leden en financiële administratie, databases, …) zoals het uitbouwen van een nieuwe website of het programmeren van nieuwe functionaliteiten voor ons databeheer zijn zeer belangrijk. Heb je interesse in deze domeinen en bijvoorbeeld al wat kennis van PHP of MySQL, of wil je hier graag verder in groeien? Dan doen wij graag een beroep op jou.

Inschrijven

Om je in te schrijven als potentiële KVCV vrijwilliger, volstaat het om hieronder je naam, e-mailadres en (optioneel) de projecten waarin je interesse hebt op te geven. Je wordt dan opgenomen in de mailinglijst voor nieuwe vrijwilligers, en op de hoogte gebracht van nieuwe initiatieven.

Inloggen

Klik hier voor toegang tot het Chemieplatform (inclusief Elementaire Chemie en Chemie Interactief).

C2W | Mens & Molecule