Nieuwe vrijwilligers

Toon je engagement voor de KVCV en teken vrijblijvend in als vrijwilliger bij KVCV. Zodra een nieuw KVCV project wordt gelanceerd, word je hiervan vrijblijvend op de hoogte gebracht. Sluit dit project aan bij jouw interesses en talenten en kan je wat tijd vrijmaken? Laat dan van je horen! Indien niet, geen probleem, het volgende project spreekt je misschien meer aan.

Lopende projecten

  • Organisatie van activiteiten: Ben jij een student of een jonge professional? Engageer je binnen Jong-KVCV en help mee bij het organiseren van lezingen, bedrijfsbezoeken en congressen speciaal gericht op jongeren. Ben je een leerkracht chemie of is chemieonderwijs je passie? Dan is onze sectie Onderwijs & Opleidingen op zoek naar jou. Zij organiseren studiedagen en ontwikkelen didactisch materiaal. Diegenen met een specifieke interesse in een chemische subdiscipline zoals bijvoorbeeld analytische, medicinale of organische chemie, kunnen bijdragen aan het organiseren van workshops, seminars en discussiepanels om kennisuitwisseling en netwerken binnen deze domeinen te bevorderen. Zij kunnen hiervoor terecht in onze vakspecifieke secties of mee aan de wieg staan van de oprichting van een nieuwe sectie.
  • Marketing en Communicatie: Heb je een vlotte pen en interesse in het verspreiden van wetenschappelijke kennis? Kom ons team versterken bij het creëren van inhoud voor ons ledenblad, nieuwsbrief, en sociale media. Je krijgt de kans om in contact te treden met onze leden en partnerorganisaties en zo bij te dragen aan een levendige chemische gemeenschap.
  • IT: Als je een achtergrond hebt in IT en graag bijdraagt aan de ontwikkeling van websites, apps en databases, dan kunnen we jouw vaardigheden goed gebruiken. Of misschien ben je juist geïnteresseerd om je te verdiepen in PHP, SQL of andere technologieën? Bij KVCV bieden we mogelijkheden om je kennis uit te breiden en praktische ervaring op te doen.

Inschrijven

Om je in te schrijven als potentiële KVCV vrijwilliger, volstaat het om hieronder je naam, e-mailadres en de projecten waarin je interesse hebt op te geven. Je wordt dan opgenomen in de mailinglijst voor nieuwe vrijwilligers, en op de hoogte gebracht van nieuwe initiatieven.

Inloggen

Klik hier voor toegang tot het Chemieplatform (inclusief Elementaire Chemie en Chemie Interactief).

C2W | Mens & Molecule