De wetenschap achter bier (inclusief degustatie)
Spreker: Prof. Ronnie Willaert
België is wereldwijd gekend voor zijn diversiteit aan kwaliteitsvolle bieren. Meesterschap vraagt vakmanschap dat gebaseerd is op kennis en kunde. In deze voordracht zal het brouwproces wetenschappelijk en technologisch toegelicht worden. Tenslotte, zullen een aantal Belgische bierstijlen besproken en gedegusteerd worden.
Aangezien een tasting wordt voorzien bij deze lezing, is registratie verplicht, en wordt een maximaal aantal van 50 personen toegelaten. Vooraf registreren is verplicht.
Prijs: €3/ €5/ €7 (KVCV lid / Chemica lid / geen lid). Betalen gebeurt ter plaatse, cash of elektronisch (Maestro/Visa/Mastercard, kan ook contactloos).
Deze lezing wordt georganiseerd door Jong-KVCV (Koninklijke Vlaamse Chemische Vereniging, Sectie Jong) en Chemica.
Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Inschrijvingen is niet meer mogelijk.