Lidmaatschap voor universiteiten en hogescholen

Universiteiten en hogescholen die intekenen voor een KVCV jaarlidmaatschap betalen € 363 (incl. 21% BTW). Intekenen is mogelijk vanuit de ganse instelling, een bepaalde faculteit, een bepaald departement, de bibliotheek van de instelling, ... De instelling krijgt hiervoor volgende zaken in return:

  • 5 exemplaren van ons vakblad Mens & Molecule (MeMo)
  • naamsvermelding zonder logo onder ‘universiteiten en hogescholen’ in de colofon van de KVCV-pagina’s in elk nummer van MeMo (12 nummers per jaargang, oplage van minstens 10000 exemplaren)
  • vermelding van logo en link naar de website van de instelling onder ‘universiteiten en hogescholen’ op de KVCV-website: http://www.kvcv.be/
  • vermelding logo van de instelling onder ‘universiteiten en hogescholen’ in de maandelijkse KVCV-nieuwsbrief naar alle KVCV-leden
  • ongelimiteerd aantal vacatures van de universiteit of hogeschool op de KVCV-website en in de maandelijkse KVCV-nieuwsbrief naar alle KVCV-leden (door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Lidmaatschap voor universiteiten en hogescholen afsluiten

Wenst u Mens & Molecule te kunnen inkijken vooraleer een lidmaatschap af te sluiten? Bekijk een online proefexemplaar of vraag een gratis proefexemplaar per post aan.

Heeft u nog vragen over het afsluiten van een lidmaatschap? Aarzel dan niet om ons te contacteren.