Lab Managers Netwerk: sessie 1 omtrent "Leiderschap"

24 januari 2013 17:30 – 00:00
Locatie: Hotel Aldhem, Grobbendonk, Jagersdreef 1, Grobbendonk, Vlaanderen, België
Categorie: Analytische chemie
Soort Ticket Prijs Aantal
Standard Ticket Gratis N/A

Als manager worden we dagelijks geconfronteerd met onze beperkingen. Is onze technische expertise eer- der een vloek dan een zegen? En wat is hiervan de impact op de (vaak wankele) evenwichten op de werk- vloer? In de eerste bijeenkomst van het labmanagers netwerk richten we ons daarom ook op "Leiderschap en leiderschapstechnieken".

Met gepaste trots stelt het netwerk Gerrit Van Aken voor als eerste gastspreker. Gerrit is reeds jaren actief als zelfstandig consultant binnen zijn eigen bedrijf Gevak consulting bvba. Hij houdt zich bezig met algemeen management en managementsvaardigheden en richt zich zowel op KMO?s als multinationale bedrijven. Daarnaast is hij docent op de Antwerp Management School (AMS), de Universiteit Antwerpen (UA), de Economische Hogeschool Brussel (HUB) en werkt hij regelmatig in opdracht van de VOKA.

De workshops van Gerrit zijn 'hands-on', praktisch en interactief. Verwacht je aan een boeiende uiteenzetting,gestaafd met relevante praktijkvoorbeelden. Welke zijn mijn specifieke problemen als lab manager? Hoe kan ik mijn medewerkers motiveren en wat zijn de typische valkuilen? Coaching, evaluatie en conflictbeheersing. Al deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod.

Kalender

Zoeken