Lab Managers Netwerk: sessie 3 omtrent "Succesvol competentie management"

24 October 2013 17:30 – 17:30
Location: Hotel Aldhem, Grobbendonk, Jagersdreef 1, Grobbendonk, Vlaanderen, België
Category: Analytical Chemistry
Ticket Type Price Quantity
Standard Ticket €150.00 N/A

Elke labmanager wordt regelmatig geconfronteerd met dit probleem: het vinden van geschikte lab medewerkers. Al te vaak dient er geroeid te worden met de riemen die er zijn of die zich sporadisch aanbieden. Werken in een lab is nu eenmaal niet zo sexy als werken voor Apple, Facebook en andere Googles. Het is met andere woorden de taak van de labmanager om zijn medewerkers te koesteren en hen ten volle te laten ontplooien. Niet enkel het herkennen van de key competenties van de teamleden, maar evenzeer het erkennen ervan, is hierin cruciaal.

De laatste sessie van het netwerk in 2013 draait rond competenties en competentiemanagement. Wat zijn competenties? Hoe kan je functieomschrijvingen hierop afstemmen? Welke rol speelt de personeelsbeoordeling in competentiemanagement en hoe hou je je mensen gemotiveerd? Op al deze vragen krijg je een antwoord voorgeschoteld. Ook deze sessie wordt verzorgd door Gerrit Van Aken, onze specialist ter zake.

We benadrukken nogmaals dat de workshops van Gerrit ‘hands-on’, praktisch en interactief zijn. Je kan je met andere woorden opnieuw verwachten aan een boeiende uiteenzetting, gestaafd met relevante praktijkvoorbeelden en oefeningen.

Search an event